DESPRE DECKING.RO

Decking.ro este divizia de decking Selva Floors.
Decking.ro ofera PRODUSE si SERVICII SPECIALIZATE COMPLETE in tot ce inseamna DECK si DECKING.

Cea mai variata colectie de deck din Romania! Iti oferim cea mai variata colectie de deck, deck exotic, deco thermo si deck WPC. Decking.ro importa, distribuie si comercializeaza o mare varietate de parchet de exterior/lemn exterior/ deck. Oferind sisteme complete, Decking.ro este importator si distribuitor al celor mai renumite produse montaj si accesorii pentru deck: Hardwood Clip/Ipe Clip (SUA), Spax, American Wood Oil.

Suntem experti in decking si cunoastem in amanunt fiecare esenta si fiecare tip de deck. Din 2009 importam si comercializam deck in Romania. Am adus pentru prima data in Romania diverse specii de deck exotic cu intentia de a oferi clientilor romani produse accesibile. Specii de deck exotic precum Garapa, Sucupira, Fava au fost aduse pentru prima data in Romania de noi. Ne-am dorit sa generalizam utilizarea Deck-ului ca pardoseala exterioara in Romania. In 2020, observam ca deck-ul a devenit o optiune tot mai aleasa de catre clienti si arhitecti in proiectele de amenajare exterioara.

Am studiat din pasiune comportamentul fiecarui tip de deck in diferite conditii de mediu, specifice Romaniei, si am aflat solutia ideala pentru fiecare proiect. Expertiza noastra inseamna peste 50 000 mp de deck comercializat si montat.

Pasiunea pentru domeniu si experienta de peste 1000 de proiecte la cheie de deck, ne confera statutul de experti in domeniu pe piata din Romania.

Deck Angelim Pedra

Expertiza Unica in Romania

11 Ani Experienta. 50 000 mp Deck Comercializat si Montat.

Numarul 1 la Oferta de Deck in Romania

Cea mai variata colectie de deck: Deck Exotic, Termodeck, Deck Compozit Silvadec. Raport Pret/Calitate Excelent. Solutii Complete Decking la nivel de expert.

Servicii Complete Decking

Comercializare si Montaj pe intreg teritoriul Romaniei.

Calitatea Garantata

Produsele si serviciile de montaj beneficieaza de garantii specifice.

5 Ani Garantie Montaj. 30 Ani Garantie Deck

AVANTAJELE  DECKING.RO

Experiza Completa – Solutii la Nivel de Expert!

Pasiunea pentru domeniu, perfectionarea continua si experienta de peste 1000 de proiecte complete de deck, ne confera statutul de experti in domeniu. Portofoliul nostru decking include toate categoriile de proiecte, dintre care unele foarte complexe, spectaculoase, unice in Romania.

Vei obtine rezultatul perfect!

Cea Mai Variata Colectie de Deck din Romania!

Pretuim unicitatea!

In ideea ca fiecare client este unic, are preferintele si asteptarile sale, ne-am straduit sa oferim cea mai variata colectie de deck din Romania.

Iubim si recomandam lemnul natural, dar intelegem si repectam diversitatea preferintelor, de aceea veti gasi in oferta noastra toate categoriile de deck – din lemn si compozit!

Portofoliul Decking.ro include  o mare varietate de optiuni: esente exotice, thermodeck, wpc deck (Wood Composite Polymer), Silvadec.

Vei putea alege exact produsul pe care ti-l doresti!

Preturi Avantajoase!

Incercam permanent sa oferim cel mai bun raport calitate/pret pe piata de decking din Romania. Preturile practicate de noi sunt un avantaj al clientilor nostri si o incercare de a face deckingul o varianta cat mai folosit ca pardoseala exterioara.

Datorita numarului mare de produse si furnizorilor variati la care avem acces, intodeauna va exista o solutie de calitate pentru orice buget.

Vei avea cea mai buna solutie pentru bugetul tau!

Atitudine Profesionista!

RESPECT PENTRU CLIENT.

Satisfactia clientului este obiectivul principal in orice proiect. Intodeauna tratam cu respect si responsabilitate orice proiect pe care il avem.

Suntem onorati ca putem contribui la crearea spatiilor dumneavoastra personale! Satisfactia clientilor este cea mai importanta realizare a noastra!

Vei fi un client atat de multumit, incat ne vei recomanda cunoscutilor tai!

Lucram si Pasiune – Pasiunea pentru lemn si pentru natural!

Este motivul pentru care a aparut Decking.ro. Suntem experti pentru ca activitatea noastra se desfasoara din pasiune. Din pasiune avem cea mai variata colectie de deck si tot din pasiune ne-am perfectionat continuu in toate detaliile pe care le presupune activitatea noastra.

Specialistii pe care ii veti intalni la decking.ro, sunt persoane pasionate de ceea ce fac, profesionisti capabili sa va ofere solutii tehnice corecte si exacte.

Vei primi tot suportul necesar si toate informatiile pentru a face alegerea perfecta!

DE CE SA NE ALEGETI?

Lucrand cu noi, ai garantia celei mai bune alegeri pentru un proiect de calitate, la pret extrem de competitiv.

  • Cea mai Variata Colectie de Deck
  • Cel mai Bun Raport Pret/Calitate
  • Numarul 1 la Oferta de Deck
  • Expertiza Completa Deck
  • Solutii pentru Orice Buget si Design
  • Atitudine Profesionista