Blog

Reducere 10% la Lansarea Decking.ro! Cod Cupon: DECKING

oferta decking

Sarbatorim primele 10 zile de la lansare Decking.ro cu o reducere de 10 % pentru orice produs cumparat de pe www.decking.ro.

1 iunie 2020 – Selva Floors  lanseaza www.decking.ro, primul site profesional, magazin online, dedicat exclusiv zonei de decking.

oferta decking

www.decking.ro  – primul Eshop profesional dedicat decking-ului, va ofera 10 zile cu cele mai mici preturi din Romania pentru deck si accesorii.

REDUCEREA se aplica ORICARUI produs cumparat online pe www.decking.ro , INCLUSIV produselor deck cu pret deja redus din categoria Oferte care beneficieaza de 10%  EXTRA DISCOUNT.

! Pentru a beneficia de reducerea de 10% Folositi Codul: DECKING la finalizarea comenzii, in campulul Cod Cupon.

Reducerea se aplica doar pentru comenzile online pe www.decking.ro, in perioada 1-10 Iunie 2020, in limita stocului disponibil.

Promotia se aplica tuturor produselor (deck si materiale montaj) de pe decking.ro :  deck, uleiuri exterior, cleanere, lemn structura decking, suruburi inox, cleme montaj.

Spor la shopping! Profita de super oferta pentru terasa perfecta pe www.decking.ro!

***

Decking.ro ofera PRODUSE si SERVICII SPECIALIZATE COMPLETE in tot ce inseamna DECK si DECKING.

Decking.ro este un proiect Selva Floors, liderul pietei de deck din Romania, rezultatul a 11 ani de experienta in domeniu cu peste 50 000 mp deck comercializati si montati.

Toate produsele din decking.ro sunt produse profesionale, de calitate, testate in 11 ani de experienta, pe care le recomandam clientilor.

Prin Decking.ro, vrem sa oferim clientului posibilitatea si garantia celei mai bune alegeri pentru un proiect exterior de calitate, la pret extrem de competitiv.

 

www.decking.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *