Decking.ro iti ofera Solutii Complete Decking,  proiecte la cheie la nivel de expert!

Materiale Auxiliare Decking

Distribuitor al celor mai renumite produse montaj si accesorii pentru deck: Hardwood Clip/Ipe Clip (SUA), Spax, Loba, American Wood Oil, etc.

Montaj Profesionist Decking

Montajul este efectuat cu echipe specializate in decking. Experienta si calitatea materialelor folosite garanteaza calitatea oricarui proiect de decking..

Reconditionare si Intretinere Decking

Decking.ro efectueaza servicii de reconditionat suprafete exterioare placate cu lemn: terase, pontoane. Lucrarile de intretinere sunt realizate cu echipamente profesionale.

Garantie Decking

Decking.ro ofera:

5 ani garantie la montaj

30 ani garantie lemn exterior/deck exotic

Terase Deck

Decking.ro a realizat nenumarate proiecte de terase din lemn.
Cunoastem in detaliu toate aspectele ce intervin in constructia unei terase de deck si va oferim cele mai bune solutii, incat sa aveti un rezultat de calitate!

Deck Plaja Piscinei

Deck-ul ca paviment pentru marginea piscinei este o alegere inspirata atat ca functionalitate cat si ca aspect. Decking.ro va ofera solutii complete si expertiza necezara pentru construirea unui paviment din deck potrivit pe marginea piscinei.
Nu toate esentele sunt compatibile cu plaja piscinei!
Nu alegeti WPC in zonele unde pasiti descult! – Se incalzeste excesiv!

 Pontoane Deck

Mediul lacustru sau mediul marin implica alegerea anumitor esente de lemn exterior. Montajul deck-ului pe marginea apei are caracteristici pe care doar un specialist le cunoaste.
Nu orice tip de deck este compatibil cu zonele de langa apa!

Terase Comerciale Deck – Horeca 

Deck-ul, din lemn exotic sau WPC, este elementul ideal prin care se creeaza un aspect premium in cazul teraselor comerciale.
Avem in portofoliu proiecte de top din zona Horeca: Linea Closer To the Moon, Casa Di David, Fratelli Club, Hotel Cocor SPA Neptun, Hotel Novotel Bucuresti, Hotel Ramada Iasi, Hotel Iaki Mamaia – Restaurant Fabaria, Club Kristal Mamaia, Club Crush Mamaia, Turabo Society Bucuresti, Trend Studio Craiova, Renaissance Timisoara, etc.

Proiecte Speciale Deck: Pergole, Riflaje, Fatade, Jardiniere, Baruri de Exterior

Deck-ul este un material foarte versatil in utilizari, pretabil la o multime de aplicatii, cu un efect decorativ deosebit. La cererea clientilor, am realizat multiple proiecte speciale pentru exterior.

Decking.ro, Expertul tau in Decking!

Cea mai variata colectie de deck din Romania! – Deck Exotic, Deck Thermo, Deck Compozit 

Portofoliul Decking.ro include  o mare varietate de optiuni: esente exotice, thermodeck, wpc deck (Wood Composite Polymer), Sivadec.

Expertiza Completa!

Portofoliu amplu de proiecte! Peste 1000 de proiecte decking.

Solutii Complete Decking

Proiecte la cheie: lemn exterior, materiale auxiliare, montaj, intretinere.

Preturi Avatajoase

Incercam permanent sa oferim cel mai bun raport calitate/pret pe piata de decking din Romania. Decking.ro by Selva Floors este renumita pentru preturile avantajoase in materie de decking.