Blog

www.decking.ro – primul Eshop profesional dedicat decking-ului din Romania

decking online

1 iunie 2020 – Selva Floors, liderul pietei de deck din Romania,  lanseaza www.decking.ro – primul site profesional, magazin online, dedicat exclusiv  zonei de decking din Romania.

Decking.ro ofera PRODUSE si SERVICII SPECIALIZATE COMPLETE in tot ce inseamna DECK si DECKING.

Decking.ro este rezultatul a 11 ani de experienta in acest domeniu cu peste 50 000 de mp de deck comercializati si montati.

Ne dorim sa oferim clientilor romani un magazin online specializat unde sa gaseasca cea mai variata si calitativa gama de produse dedicate decking-ului, dar si informatii pertinente, bazate pe ampla experienta pe care Selva Floors o are in domeniu. Toate produsele din decking.ro sunt produse profesionale, de calitate, testate in 11 ani de experienta, pe care le recomandam clientilor.

Prin Decking.ro, vrem sa oferim clientului posibilitatea si garantia celei mai bune alegeri pentru un proiect de calitate, la pret extrem de competitiv.

Ce gasim pe www.decking.ro?

decking online

decking.ro

  • Cea mai variata colectie de deck din Romania! 

Importam si comercializam  cea mai variata colectie de deck – deck exotic, deck thermo si deck WPC.

  • Cele mai renumite produse profesionale de montaj si accesorii pentru deck

Hardwood Clip/Ipe Clip (SUA), Deck Wise, Rothoblaas, Spax, American Wood Oil.

  • Cele mai bune servicii de montaj si intretinere decking – experienta a peste 50 000 de deck montat .
  • Informatii documentate si pertinente despre produse sau serviciile pentru decking, pentru ca alegerea finala sa fie cea mai buna.

AVANTAJELE pe care le aduce DECKING.RO

Experiza Completa – Solutii la Nivel de Expert!

  • Veti obtine rezultatul perfect!

Pasiunea pentru domeniu, perfectionarea continua si experienta de peste 1000 de proiecte complete de deck, ne confera statutul de experti in domeniu. Portofoliul de decking include toate categoriile de proiecte, dintre care unele foarte complexe, spectaculoase, unice in Romania.

Clientul Decking.ro primeste cele mai bune solutii pentru proiectul sau.

Cea Mai Variata Colectie de Deck din Romania!

  • Veti putea alege exact produsul pe care vi-l doriti!

Pretuim unicitatea!

In convingerea ca fiecare client este unic, are preferintele si asteptarile sale, ne-am straduit sa oferim cea mai variata colectie de deck din Romania.

Iubim si recomandam lemnul natural, dar intelegem si repectam diversitatea preferintelor, de aceea veti gasi in oferta noastra toate categoriile de deck – din lemn si compozit!

Gama Decking.ro include  o mare varietate de optiuni:  esente exotice, thermodeck, wpc deck (Wood Composite Polymer), Silvadec.

Preturi Avantajoase!

  • Veti avea cea mai buna solutie pentru bugetul dvs.!

Incercam permanent sa oferim cel mai bun raport calitate/pret pe piata de decking din Romania. Preturile practicate de noi sunt avantajoase pentru client  si, au reprezentat de-a lungul timpului, o incercare de a face decking-ul o varianta cat mai folosita ca pardoseala exterioara.

Datorita numarului mare de produse si furnizorilor variati la care avem acces, intodeauna va exista o solutie de calitate pentru orice buget.

Va invitam sa vizitati pagina de Oferte, unde veti gasi permanent produse cu preturi foarte avantajoase!

Atitudine Profesionista!

  • Veti fi un client multumit, ne veti recomanda si cunoscutilor!

RESPECT PENTRU CLIENT.

Satisfactia clientului este obiectivul principal in orice proiect. Intodeauna tratam cu respect si responsabilitate orice proiect pe care il avem.

Satisfactia clientilor este cea mai importanta realizare a noastra!

Lucram si Pasiune – Pasiunea pentru lemn si pentru natural!

  • Veti primi tot suportul necesar si toate informatiile pentru a face alegerea perfecta!

Este motivul pentru care a aparut Decking.ro. Suntem experti pentru ca activitatea noastra se desfasoara din pasiune. Din pasiune avem cea mai variata colectie de deck si tot din pasiune ne-am perfectionat continuu in toate detaliile pe care le presupune aceasta activitate.

Specialistii pe care ii veti intalni la decking.ro, sunt persoane pasionate de ceea ce fac, profesionisti capabili sa va ofere solutii tehnice corecte si exacte.

Decking.ro este un magazin online dedicat atat consumatorului final interesat de realizarea unui proiect cu deck, dar si profesionistilor care lucreaza in domeniu. Ambele categorii au accces la o modalitate facila de cumparare. Utilizand Calculatorul de Materiale necesare unui proiect de decking, orice client, indiferent de experienta in domeniu, poate calcula exact produsele necesare proiectului sau.

Clientii pot cumpara produsele dorite direct, online pe www.decking.ro  sau le pot cumpara din showroomul Selva Floors din Bucuresti.

Va asteptam sa vizitati www.decking.ro!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *